Vacature Groepshulp kinderdagverblijf Het Gele Park

Wij zijn per direct op zoek naar een groephulp voor ons kinderdagverblijf in IEKC Het Gele Park in Lichtenvoorde.

Wie zijn wij;
Stichting de Achthoek is een kinderopvangorganisatie. We hebben een peuterspeelzaal aanbod, dagopvang van 0-4 en verschillende BSO’s .Ons bedieningsgebied is de gemeente Oost Gelre.
Inzet, enthousiasme en werken vanuit ons hart zijn daarbij de belangrijkste ingrediënten om Stichting de Achthoek te maken tot wat we zijn; Een organisatie zonder winstoogmerk waar het kind centraal staat. Dit doen wij in een liefdevolle en professionele omgeving waarbij het plezier van kinderen voorop staat. De cultuur binnen de Achthoek is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. Meer informatie over de Achthoek kun je vinden op onze website; www.deachthoek.com;

De functie
Ben jij een duizendpoot en hou je van een schone, opgeruimde werkplek? Ben je minimaal 3 ochtenden per week beschikbaar? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste groepshulp die van aanpakken weet!

Als groepshulp in de kinderopvang werk je ter ondersteuning van onze pedagogisch medewerkers. In deze functie zorg je ervoor dat de kinderen zich in een schone en prettige omgeving kunnen ontwikkelen en kunnen spelen. Je voert hiervoor verschillende huishoudelijke taken uit zoals de keuken en het sanitair schoonmaken, was bijhouden en sorteren, bedjes opmaken en het opruimen van de boodschappen.

Een groepshulp heeft geen verzorgende taken. Als groepshulp heb je dan ook een andere rol dan een pedagogisch medewerker.

Wat wij bieden:

  • Leuke werkplek op kinderdagverblijf;
  • Warm en hecht team;
  • Salaris in schaal 3 van de CAO kinderopvang.
  • Een parttime dienstverband van 6 uur per week verdeeld over drie ochtenden

Wat wij vragen:

  • Je bent beschikbaar op maandag, dinsdag- en donderdagochtend;
  • VMBO werk- en denkniveau;
  • Je bent vriendelijk en behulpzaam;
  • Je spreekt Nederlands;
  • Je houdt van kinderen.

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan een korte motivatiebrief met CV naar info@deachthoek.com;, t.a.v. Gemma Bongers, coördinator Stichting de Achthoek. De sluitingsdatum is 21 maart 2023. De gesprekken worden gepland in week 13.

Logo-de-Achthoek
Openingstijden kantoor
Maandag, dinsdag en donderdag
9.00 uur tot 16.30 uur

Woensdag 9.00 uur tot 13.00 uur