Juf Jannie neemt afscheid van ’t Kelderke

Op 4 juli heeft Jannie Rooks, na ruim 25 jaar, afscheid genomen als vrijwilliger van Peuterspeelzaal ’t Kelderke in Harreveld.
We hebben Jannie leren kennen als een zeer betrokken en enthousiaste vrijwilliger.
Ze was twee ochtenden per week op de peuterspeelzaal te vinden ter ondersteuning van de peuterspeelzaalleidster, een rots in de branding. Niets was haar te gek, als de kinderen het maar naar hun zin hadden.

Na 25 jaar vrijwilliger te zijn geweest op peuterspeelzaal ’t Kelderke is Jannie een begrip voor jong en oud in Harreveld. “Wie is er niet groot mee geworden” is zonder twijfel van toepassing op juf Jannie.

Jannie vond het heerlijk om feestjes voor anderen te organiseren, maar hield er ook van om zelf verrast te worden. Op maandag 4 juli is ze samen met haar man Harrie opgehaald met een rijtuigje en naar de peuterspeelzaal gebracht.
Daar is ze onthaald door ouders en kinderen van de peuterspeelzaal en kinderen en leerkrachten van de basisschool. Binnen wachtte hen een heerlijk ontbijt met aansluitend een feestelijke ochtend met haar peuters. Een wel verdiend afscheid voor een fantastische vrijwilliger.