BSO Het Gele Park

De Achthoek start vanaf het nieuwe schooljaar (2021-2022)  BSO in IEKC Het Gele Park. Alle kinderen die zijn aangemeld, worden voor de zomervakantie uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en intake samen met hun ouders.

Aantal kindplaatsen;
We hebben per opvangmoment in principe plek voor 46 kinderen. Dit is verdeeld over 2 stamgroepen.  Naast opvang na schooltijd, in vakantie en tijdens studiedagen bieden we voorschoolse opvang vanaf 07.00 uur en verlengde opvang na 18.00 uur.

Aanmelden;
Als u denkt  gebruik  te willen gaan maken van de BSO, dan kunt u
uw kind (eren) vrijblijvend inschrijven. Dit kan door het inschrijfformulier te downloaden via deze site; aanmelden/aanmelden BSO . Inschrijven is geheel vrijblijvend, het verzekert u echter wel van een plek, omdat we plaatsen op volgorde van inschrijving.

Vacatures;
Vanwege de uitbreiding van ons aanbod, komen er vacatures voor BSO-medewerkers. Kent u iemand in uw omgeving die hier belangstelling voor heeft, wilt u degene dan alvast tippen?

Tot slot;
Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt om BSO Het Gele Park te realiseren en er iets moois neer te zetten. Wij staan daarbij open voor suggesties van uw kant. Valt u iets op en/of heeft u vragen, schroom dan niet en laat het ons weten. We vinden het fijn dat u met ons meedenkt!

Logo-de-Achthoek
Openingstijden kantoor
Maandag, dinsdag en donderdag
9.00 uur tot 16.30 uur

Woensdag 9.00 uur tot 13.00 uur