Kinderdagverblijf (VE) 0-4

Kinderdagverblijf Stichting de Achthoek Kinderopvang  Lichtenvoorde;

De Parel (0-4)        Peuteropvang de Bouwsteen (2-4)
Bredeschool de Kei  (naast het gemeentehuis van Oost Gelre)
Varsseveldseweg 8  
7131 BJ Lichtenvoorde  
Telefoon; 06-38451515.
Telefoon kantoor;  0544-487150
Nummer Kamer van Koophandel;  54822491
Landelijk registratienummer KOV 902751281 

 

Stichting de Achthoek Kinderopvang heeft één kinderdagverblijf.
Het is een kleinschalige opvang met een huiselijke sfeer. Het kinderdagverblijf is gevestigd in Bredeschool de Kei, gelegen in het centrum van Lichtenvoorde. De Bredeschool heeft een gymzaal, waar we veel gebruik van maken.
We werken met twee stamgroepen; de Parel een verticale groep voor kinderen van 0-4 jaar en de Bouwsteen (VE peuteropvang) een horizontale groep voor kinderen van 2-4 jaar. 
In de Bredeschool is ook een groep kinderen van ZoZijn gevestigd, Villa Kakelbont en vanaf september 2019 de kinderen van de Ludgerusschool. Met deze organisaties werken we nauw samen.
Vanaf juli 2021 zullen we met al deze organisaties onze intrek nemen in het nieuwe IEKC Het Gele Park, evenals de kinderen van basisschool Bijeen (locatie Pastoor van Ars en locatie Jozefschool) en de Hamalandschool.
Ons Kinderdagverblijf zal gaan groeien in aantal kindplaatsen; zo kunnen we op beide groepen (0-4 en 2-4 jaar) 16 kinderen een plekje bieden. Ook verhuist de peuterspeelzaal mee naar het IEKC en zal samen met de beiden groepen van het kinderdagverblijf in dezelfde unit verblijven.
Daarnaast biedt het Gele Park natuurlijk legio aan mogelijkheden tot samenwerking. 
Bij het Gele Park beschikken we over een prachtige buitenruimte waarin natuurlijk spelen centraal staat. Deze buitenruimte kan afgesloten worden, maar er is ook de mogelijkheid tot veel samenspelen met alle kinderen uit het Gele Park. Ook de aangrenzende speeltuin De Bleek mag onbeperkt gebruikt worden. 

 

Waarin onderscheiden we ons van andere kinderopvangorganisaties;

-- Lees verder --
Logo-de-Achthoek

Openingstijden kantoor

Maandag, dinsdag en donderdag
9.00 uur tot 16.30 uur

Woensdag 9.00 uur tot 13.00 uur