Buitenschoolse opvang

BSO de Bulte in Vragender

Stichting de Achthoek biedt Buitenschoolse Opvang (BSO) in de Antoniusschool te Vragender. De BSO is bestemd voor kinderen van deze basisschool. Naast BSO biedt de Achthoek kinderopvang voor 0-4 jaar en peuterspeelzaalwerk verspreidt over 10 locaties in de gemeente Oost Gelre. We zijn geopend alle middagen m.u.v. de vrijdagmiddag, tijdens schoolvakantie en studiedagen. Stichting de Achthoek biedt opvang op maat. Op maat voor de kinderen door het bieden van een voorziening met speelmogelijkheden die aansluiten bij de verschillende leeftijdsgroepen en belevingswerelden. Kinderen kunnen er ongedwongen spelen in hun ‘vrije tijd’ en daarbij worden ook allerlei activiteiten aangeboden. Hierdoor ontstaat een bijkomend extraatje, een educatieve functie: kinderen kunnen van alles leren en oefenen op een niet ‘schoolse’ manier. Om een goed zicht te houden op de ontwikkeling en het welbevinden van ieder kind in de groep, hebben wij bewust gekozen voor een stamgroep van 18 kinderen. Op deze manier kunnen wij de kinderen optimaal begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling en is er ook ruimte voor wanneer het eventjes niet zo gaat. Door voor een kleine groep te kiezen, denken wij ieder kind goed te leren kennen en passend in te kunnen springen op momenten wanneer het kind net wat meer aandacht nodig heeft dan anders. 

Openingstijden Buitenschoolse Opvang
De BSO  is 52 weken per jaar geopend, m.u.v. zon- en feestdagen. Tijdens de openingsweken van school bieden we BSO op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag.  Als er voldoende belangstelling komt voor de vrijdagmiddag zullen we ook op die dag BSO  gaan aanbieden.
Tijdens de schoolweken; van 14.15-18.00 uur. Verlengde opvang; is mogelijk
Tijdens de vakanties en studiedagen zijn we open van; 07.30 tot 18.00 uur. 

Personeel;
Vivian Menzing, José Engel en Yvonne Nieling zijn de vaste PM-ers op de BSO.
Dorien Heebink is de vaste invalkracht.

Nieuwsgierig?
Bel ons voor meer informatie en een geheel vrijblijvende rondleiding.

Buitenschoolse Opvang Antoniusschool Vragender;
Antoniusschool;
Winterswijkseweg 20
7134 NE Vragender
tel.; 06-44236604
bsovragender@deachthoek.com
Registratienummer landelijk register; 217608929

Aanbod BSO Antoniusschool Lievelde
Op verzoek van de directie van de Antoniusschool in Lievelde gaat de Achthoek starten met BSO in Lievelde op de Antoniusschool. Met een eigen BSO hoeven kinderen daardoor niet langer na schooltijd te worden opgehaald met een busje om elders naar de BSO te gaan.
Indien u gebruik wilt gaan maken van deze nog op te starten BSO, dan kunt u uw kind inschrijven. Het inschrijfformulier kunt u downloaden via deze site; aanmelden/aanmelden Buitenschoolse opvang.
Voor meer informatie over het aanbod dat we gaan doen, verwijzen we u naar het informatieboekje van BSO de Bulte te vinden op deze website; kinderopvang/informatieboekje 

BSO basisschool de Leeuw Lichtenvoorde
Vanaf het komende schooljaar, 2020-2021 gaat de Achthoek de BSO verzorgen op basisschool de Leeuw in Lichtenvoorde.
De voorbereidingen zijn al in volle gang. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen; 0544-487150. Aanmelden kan via onze website; kinderopvang/aanmelden buitenschoolse opvang.